Novinky

arr3VÝHODNÉ BALÍČKYVÝHODNÉ BALÍČKY - nakupujte výhodněji v balíčkových slevách - stačí 6 ks vybrané příze v různých... arr3Háčkovaná síťovka ze stretchové příze  Originální háčkovaná síťovka na nákup Co potřebujeme:  1 klubíčko příze s elastanem Alize... arr3Návod na háčkovaný puf ze špagátů zn. Lovely Cottons  Návod na háčkovaný puf ze špagátů zn. Lovely Cottons  - s praktickým zipem všitým zespod pufu -... arr3Největší výběr stretchové příze v ČR!!VYBERTE SI přízi s elastanem v krásných barvách NA PRAKTICKOU SÍŤOVKU!!...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 210 Kč
K odeslání
naše cena 145 Kč
Na objednávku
naše cena 145 Kč
Na objednávku

Nejprodávanější

naše cena 43 Kč
K odeslání
naše cena 43 Kč
K odeslání
naše cena 41 Kč
K odeslání

DOPRAVA ZDARMA

Objednané zboží zasílám prostřednictvím společnosti IN TIME nebo České pošty.

Můžete si ho také vyzvednout osobně na kontaktní adrese. Více viz Doprava a poštovné.

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě Beata Marcolová, Jabloňová 1429/4, 734 01, Karviná – Ráj, IČ: 75971437 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů