Od 23. 9. do 30. 9. 2022 bude obchod uzavřen. Objednávky budou v tomto období přijímány, vyřizovat je však začneme od pondělí 3. 10. Poslední objednávky odejdou ve čtvrtek 22. 9. Děkujeme za pochopení.
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
28.07.2022
Naskladnění Lovely Cottons a nové barvy
Dnes jsme naskladnili šňůry Lovely Cottons + přibyly nové barvy. https://www.hackovna.cz/snury-lovely-cottons číst celé
28.07.2022
Nepřítomnost od 1.8. do 3.8. 2022
Od 1.8. do 3.8. 2022 je Háčkovna.cz uzavřena. Objednávky jsou přijímány, vyřizovány však budou až od čtvrtka 4.8. Nikdo nebude přítomen ani na e-mailu... číst celé
11.07.2022
Lovely Cottons skladem + nové odstíny
Lovely Cottons konečně naskladněny. Máme nové čtyři odstíny. https://www.hackovna.cz/snury-lovely-cottons   číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Fyzická osoba Alena Sobolová, Cihlářská 447, 675 55 Hrotovice, IČ: 07369026 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu hackovna@seznam.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

 

Háčkujte a tvořte s Háčkovnou.cz

Kvalitní příze, ručně vyráběné kožené polotovary na kabelky, pufy, košíky, srozumitelné návody.

Háčkovat může každý!

Kontakt
Logo
Háčkovna.cz
Alena Sobolová
po - čt: 9:30 - 13:30. Nedovoláte-li se, pište na
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz